21 December 2008

Tal övningar!


Hör hur bra han på att härma djur - även om det för
ovanligheternas skull är med napp i mun!
Speciellt grisens läte är han superbra på!

16 December 2008

Byxbeställning


Har sytt ett par mysbrallor så här i juletid på beställning till en flicka med st 100. Jag hoppas dom var lagom!
Tyget är ursprungligen från en gardin som jag köpt via Tradera och insidan är fodrad med flanell.

11 December 2008

Sockerbagaren på dagis!

Så här fin var lillgubben i sina sockerbagarekläder i morse på luciasamlingen på dagis. Lite konstigt tyckte han allt det var att alla föräldrar och en hel del syskon var med och satte sig därför tryggt i mitt knä under samlingen.

Efteråt bjöds vi på pepparkaka, lussekatt och saft.

01 December 2008

Mössbytet!













Det här var vad jag fick i Syswapparmammornas mössbyte.

En alldeles underbar kockmössa till Isak som han med glädje gick omkring med här ikväll och ett par sydda småkakor som vi smaskat på och som kommer vara riktigt länge!
En liten kavel fanns med som Isak lekte med och som jag sedan inte hittade just för fotograferingen! Ett så sött förkläde, nejlikor och band för att göra julapelsiner. Härligt, det luktar så juligt och gott. Ett häfte med massor av bra recept för bl.a. saltdeg och såpbubblor m.m, bivax för att rulla egna ljus, en liten gran att måla och en påse smaskigt naturgodis. Min hemlige vän hade också lagt i brodergarn som jag behövde och tyg till att sy en söt brödduk.

Helt fantastiskt och allt var väldigt fint inslaget i små röda paket! Tusen tack du hemlige vän. Jag hoppas jag kan lista ut vem du är annars får du ge dig till känna!











Det här var vad jag skickade till min swapkompis. Jag har sytt två baskers till hennes söta töser. Var lite osäker på storleken men de passade visst bra och det är skönt att de ser glada ut! Jag skickade också med grön textilfärg då hennes favoritfärg är grönt, några juliga stämplar, fullkornspepparkakor och en god mörk chokladkaka.